2008-2009 Eðitim ve Öðretim Yýlý içerisinde Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan Nizip Ýlçe Genelinde düzenlenen Kýzýlay Konulu yarýþmalar sona erdi. Kýzýlay Konulu þiir, Kompozisyon, resim ve Afiþ dallarýnda birbirleriyle yarýþan öðrencilere yönelik Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü Öðretmen evinde ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürleri Cengiz Gündeþ ve Metin Kýlýçparlar’ýn yaný sýra Kýzýlay Nizip Þube Baþkaný Latif Karadað, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Ali Rýza Yaþar, Kasým Çiçektaþ, Ýbrahim Halil Pekmez, Mehmet Kýlýç ve Mehmet Güral ile dereceye giren öðrenciler katýldý. Kýzýlay konulu yarýþmada Ali Alkan Ýlköðretim Okulu öðrencisi “insanlýðýn beyaz perdesi” adlý kompozisyon adlý kompozisyon dalýnda, Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Öðrencisi Neslihan Hayran, Resim Dalýnda Yahya Altýnbaþ Lisesi Öðrencisi Ýbrahim Halil Ceylan’da Afiþ Dalýnda birinci oldular. Nizip Kýzýlay tarafýndan saðlanan ödüllerle birincilere yarým altýn, ikincilere çeyrek altýn ve yarýþmada üçüncülere ise çeþitli kýrtasiye malzemeleri verildi. Ödül töreninde bir konuþma yapan Nizip Kýzýlay Þube Baþkaný Latif Karadað Kýzýlay konulu yarýþmada en büyük amacýmýz öðrencilere Kýzýlay sevgisini aþýlamak olduðunu belirterek bu tür aktiviteler sürekli yapýlacaðýný vurguladý.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...