http://www.nizipdenge.com/ilksayfa.p...2008-11-06.jpg
06.11.2008 Sayýlý Yörenin Dengesi Cesur Gazete
"DENGE" GAZETESÝ
![]()
http://www.nizipdenge.com/ilksayfa.p...2008-11-06.jpg
06.11.2008 Sayýlý Yörenin Dengesi Cesur Gazete
"DENGE" GAZETESÝ
![]()
Konu peerless tarafýndan (05.11.08 Saat 12:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
nizipdengeyi yýlardýr takip ediyorum nizip haberleri bizlere ulaþtýrmasý güzel bi olay tþk ediyorum
yanlýz bi konuyu dile getirmek istyorum nizipspor olarak yeni bi yönetimle sezona baþladýk
hedefler koyduk güzel ve kaliteli bir kadro oluþturduk 4 maçta üç galibiyet bi beraberlik gibi farklý skorlarla takkým su anda grubunda lider durumda tek bir haber bile yapýlmadý nizipdengede bu durum son derece üzücü
Bu gazeteyi ve içinde bulunan yazarlarý çok seviyorum.
Tabii bu sevgimin bir sebebide Kemal cengiz abim.
Keþke siteye tekrar o güzel yazýlarýný yazsa. onu çok özledim![]()
Denge gazetesini bende fýrsat buldukça internetten takip ediyorum. Tüm köþe yazarlarýný okuduðum gibi Kemal Cengiz abimin yazýlarýnýda beðenerek okuyorum. Geçen hafta Kemal Cengiz abimi gördüm ayak üstü konuþma fýrsatý buldum. Nizip com sitesindede görmek istediðimizi ilettim. Kaçamak yanýtlar verdi. Sanýrým ya kýrgýn yada iþlerinin yoðunluðundan siteye aktif olarak giremiyor. Gökhan kardeþim, Orhan Çelik kardeþim ve Adminim kendilerine ulaþabilirlerse, tertipleyeceðimiz olan Çið köfte toplantýmýzda onur konuðu olarak davet edersek sanýrým gelecektir. Benden hatýrlatmasý.....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Biz Denge Gazetesi olarak daha önce bütün Nizipspor maçlarýnda ben kendim ordaydým her hafta. Hatta bazen deplasman maçlarýna bile gitmeyi çok arzuladýk.
Tabi yeni yönetim bizimle hiç bilgi alýþveriþinde bulunmadý. Benimde bilgim olmadý için bi türlü Nizipspor haberi geçemedik. Ama geçen seneyi takip ettiyseniz, geniþ ve güzel olarak yer veren bendim. Ynei yönetim maçlar hakkýnda bilgi verirse, haberdar ederlerse seve seve tekrar haberlerimizle halký bilgilendirir spor2da tekrar bir canlýlýk yaratmak isteriz...
Gaztemize olan ilgi ve alakanýz için çok teþekkürler...
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)