Geçtiðimiz hafta bir ilki baþlatan Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, kampanya dolayýsýyla dershaneye katýlan öðrencileri ve okullarý gezdi. Ýlköðretim son sýnýf öðrencilerine yönelik SBS’ye hazýrlýk kurslarýnýn verildiði okullarý Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ve Müdür Yardýmcýsý Zülkif Efeoðlu ile birlikte Ali Alkan Ýlköðretim ve Akçakent Ýlköðretim Okullarýný gezen Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner kurs hakkýnda bilgi aldý. Dershaneye gidemeyen öðrencilere yönelik baþlatýlan kurslara katýlan öðrencilerle yakýndan ilgilenen Kaymakam Güner, öðrencilerin yoðun sevgisiyle karþýlaþtý. Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý tarafýndan baþlatýlan Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü ve Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðünce organize edilen “Her gün Okuldayýz” kampanyasý ilçemiz genelinde 16 okulda baþlatýlmýþ ve 1650 öðrencinin katýlýmýyla devam ediyor. Akçakent ilköðretim Okulunda masa tenisi oynamayý ihmal etmeyen Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner performansýyla öðrencilere kök söktürdü. “Her gün Okuldayýz” kampanyasýna iliþkin bir açýklama yapan Kaymakam Güner, uygulamanýn köy, þehir ayrýmý yapýlmaksýzýn baþlatýldýðýný ve öðretmenlerin büyük bir özverisiyle kurslarýn verildiðini belirterek ücretsiz kurslar sonucunda öðrencilerin arzu ettikleri liselere yerleþebileceklerini ifade etti. Projenin sosyal yardýmlaþma ve dayanýþma vakfý baþkanlýðý tarafýndan karþýlandýðýný vurgulayan Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner en büyük amacýmýz Nizip ve Gaziantep’te SBS ve ÖSS birincilerinin ilçemizden çýktýðýný görmek istiyoruz dedi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...