![]()
Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü Karate Ýl Temsilciliðinin 2008 faaliyetleri arasýnda yer alan Nizip Kaymakamlýðý Cumhuriyet Kupasý Karate Ýl Þampiyonasý dün Nizip Kapalý Spor Salonunda yapýldý. Karate Ýl Þampiyonasýna Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar ev Gaziantep ve Nizip’ten 200 sporcu katýldý. Þampiyona ilk defa Karate Þampiyonasý olmasý bakýmýndan büyük bir önem kazanýrken kapalýda yapýlan karþýlaþmalar 1 gün sürdü. Gaziantep’ten ve ilçelerinden gelerek Karate Ýl Þampiyonasýna katýlan Hakem Heyeti, Antrenöre ve Sporculara karþýlaþmalar öncesi Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý tarafýndan Osmanlý Parký Restoranýnda bir yemek verildi. Karate Ýl Þampiyonasý katýlan Nizip Halk Eðitim ve Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürlüðü Minik Yýldýz ve Ümitler Karate Müsabakalarýna Gaziantep Ýl ve Ýlçelerden gelen 200 sporcu katýldý. 1 gün boyunca devam eden karþýlaþmalardan sonra Ýlçemiz Sporcularýndan Ali Akdoðan ( Genç Erkeklerde ) 40 kð’da birinciliði elde etti. Daha sonra sýrasýyla oluþan Karate Ýl Þampiyonasý sonuçlarý þöyle bitti. Yusuf Çoban 35 kð’da 2., Ýmam Özbey 40 kð’da 2., Berkan Doðan 30 kð’da 2., Kübranur Çapan 30 kð’da 2., Ýslim Baltacý 30 kð’da 2., Fatma Þahin 2., Seray Kocadað 2., Reþat Kandemir 2., Akif Yorgancý 2., Mustafa Þahin 2., Seyit Hasan Deveci 3. ve HAcer Türkmen 3. oldu. Nizip Kapalý Spor Salonunda dün yapýlan Karate Ýl Þampiyonasýnda dereceye girenlere Madalya verildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...