![]()
Bu konuda bir açýklama yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Cengiz Gündeþ, Namýk Kemal Ýlköðretim Okulunun yýkým çalýþmalarýnýn baþlatýldýðýný ifade etti. Bundan önce 1500 öðrenciye 12 derslikli sýnýflarda eðitim verilmeye çalýþýlan Namýk Kemal Ýlköðretim Okulunun inþaat çalýþmalarýnýn tamamlanmasýyla birlikte 33 derslikli hale getirileceðini ifade eden Þube Müdürü Gündeþ, gerekli yarýþmalarýn tamamlanmasýyla birlikte okulun yýkým kararýnýn alýndýðýný, bununla birlikte okula ek yer almak için Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’ýnda katkýda bulunduðunu söyledi. Yýkýmý baþlatýlan Namýk Kemal Ýlköðretim Okulunun yanýnda bulunan boþ parkýn, Baþkan Akdoðan’ýn katkýlarýyla okula dâhil edildiðini söyleyen Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Cengiz Gündeþ, yýkým çalýþmalarýnýn en kýsa zamanda bitirileceðini ifade etti. Ýnþaat çalýþmalarý tamamlana dek okulda ders gören öðrencilerden 1. Kademesi Gazi Mustafa Kemal Ýlköðretim Okuluna, 2. Kademesi ise Polat Akýn Ýlköðretim Okuluna gönderildiðini hatýrlatan Milli Eðitim Þube Müdürü Cengiz Gündeþ, Namýk Kemal Ýlköðretim Okulu yeni binasýnýn 2009–2010 Yeni Eðitim ve Öðretim yýlýna da hazýr hale getirileceðini belirtti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...