![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi tarafýndan Gençlere ve Bayanlara yönelik istihdam saðlamak amacýyla çeþitli kurslar planlanýyor. Bunlardan birinin Bakýcý Annelik Kursu olduðunu belirten Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, kendini yetiþtirmek ve bu alanda çalýþmak isteyen kiþilerin bu kursa katýlabileceklerini söyledi. Ýlkokul mezunu olmanýn yeterli olduðunu belirten Sertpolat, Bakýcý Annelik Kursu sonunda verilecek kurs sertifikasý ile özel okul ve çocuk esirgeme kurumlarýnda, isteðe göre okullarda yardýmcý eleman olarak ve arzu edilirse evde daha bilinçli çocuk bakýcýsý ve eðiticisi olunabileceðini söyledi. Bakýcý annelik kursuna katýlmak isteyen bayanlarýn Nizip Halk Eðitim Merkezine baþvurmalarý gerektiðini hatýrlatan Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, kursun amacý 0-6 yaþ bebeklerin bakýmýný yapabilmek, saðlýklý besleyebilmek, geliþim özelliklerini ve hastalýklarýn takibini yapabilmek, oyun ve müzik yoluyla çocuklarýn geliþiminde katkýda bulunmak ve doðru iletiþim kurmak adýna yapýldýðýný sözlerine ekledi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...