![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, 8. Bölge Gaziantep Eczacý Odasý Nizip Temsilciliðinin Türk Eczacýlar Birliði, Saðlýk Bakanlýðý ve Milli Eðitim Bakanlýðý arasýnda, Eczanede çalýþan destek personellerine yönelik “ Eðitim Kursu ” düzenlendiðini ifade etti. Yapýlan protokol çerçevesinde açýlan Eðitim Kursuna Eczanelerde çalýþan personellerden en az 1 yýl sigortalý olarak çalýþanlarý 1456 saatlik kursa tabii tutulacaklarýný söyleyen Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, þu anda 50 kursiyerin kursa baþladýðýný belirterek, Kursu baþarýyla tamamlayan kursiyerlere ise sertifika verileceðini söyledi. Ayrýca, diðer meslek dallarýnda açýlan diðer kurslar hakkýnda da bilgi veren Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, bu alanlarda çeþitli kurslar açmaya devam edeceklerini vurguladý. Öte yandan, 8. Bölge Gaziantep Eczacý Odasý Nizip Temsilciliði Mehmet Ali Dayý ise, Eczanelerde çalýþan destek personellerine yönelik olarak düzenlenen Eðitim Kursunun yerinde bir uygulama olduðunu belirterek Eðitim Kursundan dolayý emeði geçenlere teþekkür etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...