Türkiye genelinde baþlatýlan kampanya doðrultusunda Okullara kitap Daðýtýmýna Türk Telekom Genel Müdürlüðü sessiz kalmadý. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezinde düzenlenen törenle Türk Telekom tarafýndan öðrencilere daðýtýlmak üzere kitap daðýtýmý yapýldý. Törene Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Türk Telekom Gaziantep Ýl Müdürü Muhammed Katmer ve Nizip Ýlçe Müdürü Cem Güler, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ve Müdür Yardýmcýsý Berrin Güner ile Okul Müdürleri katýldý. Her biri 100 eserden oluþan kitap setleri ilçemiz genelinde eðitim ve öðretim veren okullara daðýtýldý. Kitap setleri, Okul Müdürlerine törene katýlan protokol tarafýndan takdim edildi. Törende bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner Eðitime destek vererek, okul öðrencilerine ulaþtýrýlmak üzere kitap daðýtýmýnýn yapýlmasýna ön ayak olan Türk Telekom’a teþekkür ederim dedi. Öðrencileri okumaya sevk etmek, okuma alýþkanlýðýný kazandýrmak amacýyla en çok kitap okuyan öðrencilere Ýlçe Kaymakamlýðý tarafýndan birer bisikletle ödüllendirileceði belirtildi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...