![]()
Durmuþ, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayýnladýðý mesajda, geçmiþte yaþanan badirelerin bir daha yaþanmamasýný diledi. "Ýnþallah gazilerimize ve þehitlerimize yenileri eklenmez" diyen Durmuþ, þunlarý kaydetti: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk baþta olmak üzere; kahraman silah arkadaþlarýný, bütün þehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve þükranla anýyor, hayattaki gazilerimize saðlýk ve mutluluk diliyorum. Bugün 86. yýldönümünü kutladýðýmýz Gaziler Günü'nün bir gün ile kalmamasýný diliyorum. Yurdumuzda vatanýmýzýn, milletimizin, devletimizin, bayraðýmýzýn varlýðýný, dolayýsýyla istiklal ve hürriyetimizi, milletçe namus ve þerefimizle yaþýyor olmamýzý þehit ve gazilerimize borçluyuz. Yaptýklarý bu fedakarlýktan dolayý milletçe þehit ve gazilere çok büyük deðer vermekteyiz. Türk vatanýnýn ve Yüce Türk milleti ile Türk devletinin ebedi varlýðýný devam ettirmek, milli birliðini ve bölünmez bütünlüðünü muhafaza etmek amacýyla ülkemizin her karýþ topraðýna kanlarýný akýtarak tarihimize altýn sayfalar yazdýran aziz þehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve þükranlarýmýzý sunuyorum." Þeklinde Konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...