![]()
Dün gece Nizip Ýlçe Stadyumunda Yeni Yönetim ve ekibiyle birlikte 2. kez idman yapan Nizipspor’un çalýþmalarýný Gaziantep Asbaþkaný Bilal Çeker izledi. Daha önceleri sahipsiz kalan Nizipspor’un bundan böyle sahipsiz kalmayacaðýný belirten Gaziantepspor Asbaþkaný Bilal Çeker, spor iþi Gönül iþidir, sevda iþidir diyerek hep birlikte el ele vererek Nizip’in takýmý olan Nizipspor’a sahip çýkalým dedi. Gaziantepspor olarak elimizden gelen desteði vereceðiz diyen Çeker, tüm Nizip halkýnýn da ayný özveriyi göstereceðine inanýyorum þeklinde konuþtu. Gaziantepspor Asbaþkaný Bilal Çeker daha sonra yeni yönetime hatýrlý olsun dileklerini sunarak baþarýlar diledi. Nizipspor Kulüp Baþkaný Mustafa Yurtseven ise Nizipspor’un bundan böyle yeni yönetim ve güçtü bir kadroyla 2008 yýlý sezonunun ilk açýlýþýný ise 18 eylül 2008 Perþembe günü saat 16:00’da Nizip Ýlçe Stadyumunda Birecikspor’la yapýlacak hazýrlýk maçýyla açacaklarýný söyledi. Tüm Nizip halkýný hazýrlýk maçýna beklediklerini ve yalnýz býrakmamalarýný isteyen Yurtseven, ziyaretlerinden dolayý Gaziantepspor Asbaþkaný Bilal Çeker’e teþekkür etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...