Kadýnlarý Anlamak Zor !!!
Öperseniz beyefendi deðilsinizdir, Öpmezseniz adam deðilsiniz. Ýltifat ederseniz yalan der. Etmezseniz býrakýr gider.Her isteðine evet derseniz karaktersiz olursunuz. Karþý çýkarsanýz anlayýþsýz. Çok yanýna giderseniz sýkýldým der. Az giderseniz küser. Ýyi giyinirseniz çapkýnsýnder. Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar. Kýskanýrsýnýz huyun kötü der. Kýskanmazsýnýz sevmiyorsun der.Siz bir dakika geç kalýn kýyamet kopar. Kendisi bir saatgecikirse bunda ne var. Arkadaþýnýzla buluþursunuz adý ihmal olur. O buluþur "Bizim kýzlar" olur.Konuþtuðunuzanda dinlemenizi ister. Dinlediðiniz anda "Neden konuþ muyorsun?" der Kýsacasý... Sade ama çok karýþýk. Zayýf gibi ama çok güçlü.Akýl karýþtýran ama hayranlýkuyandýran. Ýnsaný çýldýrtan ama mükemmel!!!!

ADAM VE CÝN

Adamýn biri California'da bir kumsalda yürürken ayaðý eski bir lambaya takýlmýþ, adam lambayý kumlarýn içinden çýkarmýþ. Dalgasýna "Belki cin çýkar" deyip ovalamýþ lambayý, harbi harbi cin çýkmýþ. Adam çok þaþýrmýþ, cin baþlamýþ konuþmaya "Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardýn vs..." "Bu, bu ay içinde dördüncü çýkarýlýþým ve bu iþten sýkýlmaya baþladým. Bu yüzden 3 dileði unut. Sadece 1 dilek hakkýn var!" Adam oturmuþ ve bir
süre düþünmüþ ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarým ve deniz beni çok tutar.Benim için Hawaii'ye bir köprü yap böylece arabayla oraya gidebileyim" demiþ. Cin gülmüþ ve "Bu imkansýz. Bu iþin lojistiðini düþün! Köprünün ayaklarý nasýl Pasifik'in dibine ulaþabilir? Ne kadar beton gerektiðini, ne kadar çelik gerektiðini düþün. Hayýr, baþka bir dilek düþün" demiþ. Adam tamam demiþ ve gerçekten güzel bir dilek düþünmeye baþlamýþ. En sonunda: Dört kere evlendim ve boþandým. Bütün karýlarým her zaman duyarsýz olduðumu ve onunla ilgilenmediðimi söylerdi. Bu yüzden, kadýnlarý
anlayabilmeyi diliyorum...Nasýl hissettiklerini ve neden aðladýklarýný, bir þey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini... onlarý nasýl gerçekten mutlu edebileceðimi bilmek istiyorum..."
Cin cevap vermiþ: "Köprü iki þeritli mi olsun, dört þeritli mi...???

Görüyorum
Bir yýl önce kocalarýna karþý aldýklarý kararý uygulayan feministler, bir yýl sonra tekrar bir araya gelirler. "Amerikalý delege:
"Geçen yýlýn kararlarýný aynen uyguladým.Eve gider gitmez kocama:
'Bundan sonra temiz çamaþýr istersen kendi çamaþýrýný kendin yýka.
Ýþte >makine orda..' dedim.
Ýlk gün bir þey görmedim.
Ýkinci gün bir þey görmedim. Üçüncü gün bir
baktým, makinenin baþýnda sadece kendi çamaþýrlarýný deðil, benimkileri de yýkýyor."
arkasýndan..Alman Delegesi söz alýyor:
"Ben de kararýmýz gereðince kocama: 'Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulaþýðýný kendin yýka' dedim..
Birinci gün bir þey görmedim. Ýkinci gün bir þey görmedim. Üçüncü gün baktým, makinenin baþýnda sadece kendininkileri deðil, benim bulaþýklarýmý da yýkýyor."
Üçüncü konuþmacý bizden feminist kardeþimiz.. "Türkiye'ye döner dönmez kararýmýz gereðince kocamla konuþtum. Ona dedim ki: 'Bundan böyle yemek istiyorsan, kendin piþirmen gerekecek. Ýþte mutfak orada..'dedim.
Birinci gün bir þey görmedim. Ýkinci gün bir þey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açýlýr gibi oldu, hafiften görmeye baþladým.