Gaziantep'in birçok giriþine yeni nufus tabelalrýnýn konulduðunu gördüm.Birecik'in giriþ ve çýkýþýna da yeni tabela konulmuþ.Karayollarý Bölge Müdürlügü DÝE'en aldýðý verileri bu tabelalara yansýtýyor.Aslýnda görevi olmadýðý halde bazý belediyeler de bu tip tabelalarý koyabiliyor..Nizip'in tabelasý bile öksüz olduðunun bir göstergesi..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Öksüz'den kasýt sahibi olmamak,sahip çýkmamak mý? abi..
bencede haklýsýnýz...
Geliþen ve ilerliyen Nizip'i Görmezlikten gelenlere hala bizi duymayanlarýn dikkatine Nizip Artýk büyüdü
sýnýrlarýný aþtý artýk bunu bilelim arkadaþlar LÜTFEN......???
kardeþlerim sonuna kadar haklýsýnýz walla bu memlekete bakan yok yaws niye bu kadar boþluyorlar ki þu tabela artýk deðiþtirilsin kime ne diyeceðimizi bilemiyoz arkadaþlara karþý ersmen yalancý duruma düþtüm 9 ay 11 oldu hala deðiþen yok gelcek sayýmla bir mi deðiþeçekleryazýk bu memleket gerçekten sahibi yok!!! eywah ...
geçenlerde birecik den gelirken benimde dikkatimi cektiþti...
Made Ýn NizipLi
Hatýra olarak belki deðiþtirilmiyordur. Sizde hemen kýzmayýn caaným.
Leyla Leyla!!! diyen dille,vuslata eremezsin Mevla demedikçe!
tabelalarýn deðiþtirilmesi için baþ vuru yapýlmýþmý acaba bir yerlere çomak sokmadan kimsenin bir þey yapacaðý yok nizipe sahip çýksýn seçilmiþler ve atanmýþlar baþka nizip yok saygýlarýmla
bu gün gaziantepe gittim yolda fark ettim ve gaziantepin nüfus tabelasýndaki sayý deðiþtirilmiþ...
gaziantep nüfusu: 1.211.271
Ne kadar güzel olur tabelada 100.000 yazýsýný görmek. Sadece ps0kolojýk b0r rahatlama dýsýnda ne faydasý var. Lütfen cýddý konularý tartýsalým.
Amaç geliþmekse !
ve bu yolda yasal her çalýþma, reklam mübah sayýlýyor ve gerekliyse !
bu nüfus tabelasýnýnda acilen deðiþmesi lazým.
Sadece tabela deðil, ilçenin giriþininde düzenlenmesi ve Zeugma giriþi olarak belirlenmesi lazým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
yaw kardeþim öle sölemek lazým þu tabeleyý deðiþtirin iþte ne olcak ya wo kadar þey yaptýnýz yani bi yapamacaksanýz býrakýn o koltuðu ya nüfus 130.000 sen gel gör ki tabelede yazýyorrr 71.900 arkadaþlar dalga geçiyor yaw yalancý cýkýyoruz nerde hani yüzotuzbindi diyorlar bi bakýyorlar 71.900
sayýn belediye baþkanýna sesleniyorum lütfen tabeleyý degiþtirin