Bu yýl ramazan ayýnýn sýcak günlere denk gelmesi üzerine iftar ve sahur arasýnda bol sývý tüketilmesi gerektiðini belirten Nizip Saðlýk Grup Baþkaný Dr. Ali Rýza Yaþar, yaðlý yiyeceklerden kaçýnýlmasý hususunda önemli bir uyarýda bulundu. Özellikle kalp hastalarý ve yaþlýlarýn iftar ve sahur vakitlerinde aðýr yemeklerden ve çok yemekten dolayý kaçýnmalarýný isteyen Dr. Yaþar, bol sývý tüketilmesinin birçok yararlarýna deðindi. Su, Þerbet, Ayran Meyve Suyu ne bol miktarda sývý tüketilmesinin mideyi dinlendireceðini hatýrlatan Nizip Saðlýk Grup Baþkaný Dr. Ali Rýza Yaþar, Ramazan ayý boyunca dengeli beslenmenin püf noktalarýna deðindi.





Devamý Ýçin Týklayýnýz...