ÝLÇEMÝZE GÖREVLENDÝRÝLEN ASKER ÖÐRETMEN LÝSTESÝ
323'ÜNCÜ DÖNEM ASKER ÖGRETMENLERÝN GÖREV YERÝ LÝSTESÝ
SIRA NO NOADISOYADIBAKANLIK ATAMA ALANIGÖREV YERÝ1SERKANZEYBEKBiliþim TeknolojileriAtatürk Ýlkögretim Okulu2KADÝRYAM ANTürkçeAtatürk Ýlkögretim Okulu3DAVUTBIYIKLIBeden EgitimiBilal Saide Marufoglu Ýlkogretim Okulu4MEHMETATLITürkçeBilal Saide Marufoglu Ýlkogretim Okulu5ÖMERZELKABiliþim TeknolojileriCumhuriyet Ýlkögretim Okulu6RAÞÝTYETKiNERFen ve Teknoloji/Fen BilgisiCumhuriyet Ýlkögretim Okulu7YILMAZYÜKSELÝlköðretim Matematik Ögr.Dayidagi Ýlkogretim Okulu8LEVENTALTUNTAS,Sýnýf ÖgretmenligiGülkaya Ýlkogretim Okulu9YAÞAR SULEYMANYAZICITürkçeÝkizce Ýlkögretim Okulu10ÜMÝT UTKUTUNCAYFen ve Teknoloji/Fen BilgisiÝslim Marufoglu Ýlkögretim Okulu11HAKANALTINÝngilizceÝslim Sayin Ýlkogretim Okulu12SÜLEYMANÞAHiNÝlköðretim Matematik Ögr.Kocatepe Ýlkogretim Okulu13SÜLEYMANÖZERDEMÝlköðretim Matematik Ögr.Kumla Ýlkögretim Okulu14MUHAMMEDERDENSýnýf ÖgretmenligiMihrab Ýlkogretim Okulu15ERTANTAKIBeden EgitimiMustafa Nevzat Tuncel Ýlkogretim Okulu16YUNUSÖZENBiliþim TeknolojileriMustafa Nevzat Tuncel Ýlkogretim Okulu17MEHMETPASKAPTürkçeMustafa Özkaya Ýlkögretim Okulu18GAZÝCANDANSosyal BilgilerNamýk Kemal Ýlkogretim Okulu19EMRAH KAZIMÖZTÜRKÝlköðretim Matematik Ögr.Nizip Ýlkogretim Okulu20ALÝAYDINBiliþim TeknolojileriNizip Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi21MEHMETALAGÖZSýnýf ÖgretmenligiÖzyurt Ýlkogretim Okulu22METiNYILDIRIMTürkçePolat Akýn Ýlkögretim Okulu23SELÇUKKAYAÝlköðretim Matematik Ögr.Salkim Ýlkogretim Okulu24MURATÖZDENSosyal BilgilerTekel Ýlkögretim Okulu25AHMET ÜMITTOYGARTürkçeTekel Ýlkögretim Okulu26MUHAMMERYELTEKINTürkçeTekel Ýlkögretim Okulu27HALILÞENSÖZLÜERSýnýf ÖgretmenligiYukarý Bayýndýr Ýlkogretim Okulu28MUHAMMETZEYBEKSýnýf ÖgretmenligiYukarý Çardak Ýlkogretim Okulu29FATiHYILDIZÝlköðretim Matematik Ögr.Zübeyde Fidan Sayin Ýlkogretim Okulu30AHMETÖZLÜTürkçeZübeyde Fidan Sayin Ýlkögretim Okulu
Devamý Ýçin Týklayýnýz...