![]()
Suriye Hama Belediye Baþkaný Mazen Abdalaal ve beraberinde gelen Suriye’li iþadamlarý dün Nizip’teydi. Kýsa adý Nasiad olan Nizip Sanayici ve Ýþadamlarý Derneðinin davetlisi olarak ilçemize gelen Hama Belediye Baþkaný Mazen Abdalaal ve beraberindekileri Nasiad Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Erdoðan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karþýladý. Tercüman aracýlýðýyla bilgi alýþveriþinde bulunan ziyaretçilerin Türkiye’ye ziyaret sebeplerinin Hama iline yapýlacak olan Belediye Binasýnýn Nizip’liler tarafýndan yaptýrýlacaðý ayrýca Nizip Sanayisi ve Fýstýðý konusunda bir takým gezi ve inceleme baþlatýlmasý münasebetiyle burada bulunduklarý öðrenildi. Nasiad Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Erdoðan Suriye’den gelen davetlilere ev sahipliði yaptýklarýný ayrýca Nizip’te birçok sanayi alanlarýyla ilgili bilgi alýþveriþinde bulunduklarýný ifade etti. Suriye’li davetliler Nizip Ticaret Odasýný ziyaret ederek oda baþkaný Mehmet Özyurt’dan çalýþmalar hakkýnda bir süre sohbet ettiler. Daha sonra Mozaik Eðitim Merkezini gezen davetliler burada yapýlan çalýþmalarý izlediler.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...