Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, açýk öðretim lisesi öðrencilerine yönelik ek sýnav yapýlacaðýný söyledi. 16-14 Aðustos 2008 tarihlerinde 81 il merkezinde yapýlacak ek sýnavdan yararlanacak öðrencilerden aranacak þartlar hakkýnda bir açýklama yapan Sertpolat, 2007-2008 2. dönem itibari ile öðrencilik durumu aktif veya donuk olanlar, 3 yýllýk sistemde okuyanlar, dönemi 5 veya üzerinde olanlar, toplam kredisi 104 ve üzeri olanlar, alan kredisi 24 ve üzeri olanlar ( Genel Kültür Hariç ) ve açýk ilköðretim liselerinde en az 1 kez sýnava girmiþ olanlar. Suna Sertpolat bu þartlarý taþýyan öðrencilerin 21 ve 30 temmuz Tahirleri arasýnda ilgili bankalara 20 YTL kaðýt yenileme ücreti ve Halk Merkezi Okul Aile Birliði hesabýna ise 5 YTL ücret dekontuyla birlikte Halk Eðitim Merkezi Açýk Öðretim Bürosuna baþvurmalarý halinde kayýt yaptýrabileceklerini ifade etti. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, sadece illerde yapýlacak olan sýnavlar için öðrencilerin sýnav merkezlerini güncellemeleri gerektiðinin altýný çizdi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...