Sevgili imam hatip li bireyler!.
duayenimiz nezir abimizin muhterem kayýnpederleri rahatsýzlýk geçirmiþ olup ýstanbul da tedavi olmaktadýrlar,lütfen dualarýnýzý esirgemeyin..
allah yardýmcýnýz olsun sayýn hocam.ves-selam.
Sevgili imam hatip li bireyler!.
duayenimiz nezir abimizin muhterem kayýnpederleri rahatsýzlýk geçirmiþ olup ýstanbul da tedavi olmaktadýrlar,lütfen dualarýnýzý esirgemeyin..
allah yardýmcýnýz olsun sayýn hocam.ves-selam.
Cenabý Allah saðlýk sýhhat afiyet versin ÝnþaAllah
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
nezir beyefendi ile ilköðretimi birlikte okumuþtuk kendilerine geçmiþ olsun der, acil þifalar dilerim saygýlarýmla..
OKUNU ATTIMI ÖLÜM, SIPERLER BOSUNA; O SATAFATLI YASAM VE PARA BOSUNA; GÖRDÜK BÜTÜN INSANLARIN IÇ YÜZÜNÜ, TEK GÜZEL SEY IYILIK,BASKA DÜSLER BOSUNA.
Allah acil þifalar versin....
önce allah’tan hayýrlý þifalar diler,dualarýmýz kendileri iledir..
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
az önce sayýn nezir hocamýzla birlikteydim.dualarýnýzýn cevabýný almýþ bulunmakta oldugunu söyledi,onun adýna allah hepinizden razý olsun.
Bende dua ettim,benide söyle....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
keþke þimdi Nizipte olabilseydim vede nezir hocamýn yanýnda olup ona hepinizin dua ettigini söyleyebilseydim huzeyfe hocam ama maalesef aramýzda yine 1000 lerce kilometre var nezir hocam da.hazýr sen antepteyken sana zahmet yanýna gidersen benim yerime de ellerinden öp ve onu cok sevdigimi söyle,emi!maassalam.
huzeyfe kardaþ her yerde çýkýyon maþallah.kimsin neyin nesisin.Nezir hocamýn zamanýn da mý okudun yav?yoksa imamhatipten ahbabýmmýsýn .bir gün tanýþmaðý isterem.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
nezir hocam oyle gönlü geniþ bir insan ki saat kaç olursa olsun kapýsýna gittiginde seni boþ cevirmez kýzmaz kýrýlmaz malumun üzere.o yuzden bu mazeretin kabul edilmemiþtir,sen yinede git ellerini öp bir teeccüd vakti ve sen baþýný onun omzuna yasla o ayetel kürsi okusun hepimizn adýna,sen yüregini hisset Gül adamýn ve Gül göz yaþýný akýtsýn yüreðine tüm malzumlar adýna... .
bak bu vebali üzerine atýyorum gitmezsen sen bilirsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????.
nezir hoca istanbulda seni beklerimn.
.