![]()
Ortaöðretim Kurumu Sýnavlarý sonucu baþlayan heyecanlý bekleyiþ geçtiðimiz gün sona erdi. 2007–2008 Ortaöðretim Kurumu Sýnav Sonuçlarýnýn dün açýklanmasýyla birlikte baþarý elde eden öðrenciler ve kurumlar belli oldu. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okul Müdürü Mustafa Demir yaptýðý açýklamada okulumuzdan 16 öðrencimiz OKS sýnavlarýna katýldý. Geçtiðimiz günlerde sonuçlar açýklandý ve tüm öðrencilerimiz barajý aþtýlar dedi. Gerek öðretmenlerimizin gerekse öðrencilerimizin perfomanslarýnýn iyi olmasýnýn yanýnda Birecik Halk Eðitim Merkezinin okulumuzda hafta sonlarý açtýðý OKS kurslarýnýn büyük katkýsý olduðunu belirten Demir, Birecik Halk Eðitim Müdürlüðü personellerine ve baþarýda her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Birecik Milli Eðitim Müdürü Ali TAVACI’ya teþekkür ederiz dedi. Öðrencilerin tercihlerini iyi yaparak çok daha iyi okullara gireceklerine inanýyorum diyen Demir, Sistemli ve Çok çalýþmanýn semeresini aldýklarýný söyleyerek emeði geçen okul öðretmenleri ve velilere teþekkür etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...