Arkadaþlar bana word belgesini excele çevirecek bir program lazým bilgisi olan söylerse sevinirim çok önemli iþe yara bir þey bulamadým da belki bilgisayar okuyanlar yardým edebilir....
Arkadaþlar bana word belgesini excele çevirecek bir program lazým bilgisi olan söylerse sevinirim çok önemli iþe yara bir þey bulamadým da belki bilgisayar okuyanlar yardým edebilir....
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
exceli aç. Dosya aç de o dosyayý göster açsýn.
Veya kopyala yapýþtýr yap...
veya wordda farklý kaydet de , sonra excelde aç.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
abi denedim olmadý farklý kayýtettiðinde xml olarak kayýt edýyor ve xmlyý excel kabul edýyor ama çok dagýnýk cýkýyor kopyala yapýþtýr yaptýgýnda sadece bir satýrda çýkýyor ve baya bý uzun sekýlde oluyor yinede tþkler abi öneriniz için...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
excel i worde atsan daha düzenli ve saðlam olur aslýnda eðer þartlar uygunsa onu dene
excele atmak için yeteri kadar bölgeyi birleþtir(fare ile satýr ve sütunlarý seç birleþtir) sonrada copy-paste
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
cengiz denedimde oldu yaný satýr ve sutunlarý geniþletsem bile çok daðýlýyor neden anlamadým ama farklý bi þey deniyorum diðerlerine göre iyi yapýyor tþkler
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Mehmet biraz daha açýk yaz. Word'ün içeriðinde tablo mu yoksa salt metin mi var? Eðer sen excel'e yalnýzca metin atacaksan word'deki tüm herþeyi seç Notepad'e yapýþtýr. Buradan da excel'e yapýþtýr. Word'ün metin içeriðini kopyalamýþ olursun. Ya da tam olarak ne yapmak istediðini yaz...
bireysel emekli, sadece üye...
abi hem tablo var hem metýn hemde bazý geometrik hazrý þekiller var bu þekilleri excelýn kendýsýnde çizmek çok zaman alýr abi iþ þu hocanýn býrýne test hazýrlayýp vermem gerek ben dökumanlarý falan buldum fakat bunlarý öle tek tek excele kopyala yapýþtýr yapmaz çok zaman alýr. senin dediðin gibide yaptým abi notepad e yapýþtýrdým fakat hepsýný bý satýr ve sutun uzerinde çýkarýyor satýr geniþliðini ayarladýðým zaman da hepsý farklý uzunlukta oldugundan daðýnýk oluyor ama bakalým nasýl olacak yapmak için uðraþýyorum bazýlarýný kopyala yapýstýr yapýyorum bu defa da bazý sorularýn altýnda tablo vermiþ metin olan kýsýmda tablolarý kabul etmiyor o farklý oluyor þekiller zaten orjinal olmasý lazým yani excelde çizilecek bir þey deðil onun için baya bir zaman harcýyorum 200 tane soru hazýrlayacaðým da bakalým
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Þekiller için en basit yol Print ***een yaparak resim düzenleyici programa aktarmaktýr. Tablolarý olduðu gibi kopyala yapýþtýr yap. Sýkýntý çýkmaz bence.
bireysel emekli, sadece üye...
abý þekilleri öle yaptým zaten çok iyide oldu tablolarý kendý içinde hazýrladým baya bý zaman aldý ama olsun kendý tablo ekle falan yaptým metinler içinde hepsinden çok ugraþtým tek güzel yaný vardý metýnlerý ayný punto ve ayný þekilde atýyordu o konudan þanslýydým herkese yardým için tþkler
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...