Bugün siz deðerli Nizip.com ailesiyle benim için çok önemli bir konuyu paylaþmak istiyorum ayrýca bu hususta bana belediyeden destek geleceðini temenni ederek sözlerime baþlýyorum. Geçen yýl Nizip de HÝLAL TV yayýn yapýyordu bu kanal aslýnda uydu üzerinden yayýn yapmaktadýr.Tam bir kültür kanalý olmasýnýn yaný sýra hem Türk aile yaþantýsýna uygun yayýn yapýyor hem de muhafazakar insanlara hitap eden bir kanaldý.Lakin gel gör ki bir gün bu kanal kapatýlmýþ yerine yine çok faydalý yayýnlar yapan MEHTAP TV yayýn yapmaya baþlamýþtý.Araþtýrmalarým sonucu bunun RTÜK ten deðil Nizip belediyesinden kaynaklandýðýný anlamýþ bulunmaktayým bu uydu kanallarýný aslýnda TAÞBAÞ daðýndan belediye yönlendiriyormuþ…Bu hususta kendilerine gerçekten çok teþekkür ediyorum.Lakin bir isteðim var mümkünse HÝLAL TV gibi muhafazakar insanlara hitap eden bir kanalýn Nizip de yayýn yapmasýna olanak saðlarsanýz çok mutlu olurum umarým bu hususu deðerlendirir ve en azýndan bunun mümkün olup olmadýðý hususunda cevap yazarsanýz sevinirim þimdiden teþekkür eder Nizip adýna yaptýðýnýz bunca hizmetten ötürü tebriklerimi arz ederim…