![]()
2008 Yýlý Atamalarý nedeniyle Ýlçemizden ayrýlacak olan Cumhuriyet Baþsavcýsý Ercan Karakuþ, Cumhuriyet savcýsý Yücel Erkman ve Asliye Hakimi Kemal Aksakal için veda gecesi yapýldý. Nizip Emniyet Müdürlüðü Restaurant’ýnda yapýlan veda gecesine Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ve Müdür Yardýmcýlarý, Nizip’ten tayin nedeniyle ayrýlacak olan Hakim ve Savcýlar ile Cumhuriyet Savcýsý Cem Üstündað katýldý. Geceye eþleriyle birlikte katýlan protokol mensuplarýna müzik ziyafeti sunuldu. Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü ve Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðünün birlikte hazýrladýðý Sýra Gecesi Ekibi ilk defa sahne almalarýna raðmen davetlilerden tam not aldý. Veda gecesinde Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner tarafýndan Baþsavcý Ercan Karakuþ, Savcý Yücel Erkman ve Hakim Kemal Aksakal’a birer plaket verildi. Veda gecesi sonunda çekilen halaylar geceye renk kattý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...