![]()
Dün gece saat: 20:00’de Nizip Hacý Mehmet Fatime Özberk Çocuk Yuvasýnda düzenlenen yemekli eðlence davetliler tarafýndan beðeniyle izlendi. Nizip Hacý Mehmet Fatime Özberk Çocuk Yuvasý faaliyete geçtiði bir yýllýk zaman zarfýnda yapýlan örnek çalýþmalarýna bir yenisini daha ekledi. Yuvada barýnan 30 çocuðun adeta ailesi olan Hacý Mehmet Fatime Özberk Çocuk Yuvasý tarafýndan düzenlenen moral gecesine Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Sosyal Hizmetler Ýl Müdürü M. Emin Korkmaz, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ve Müdür Yardýmcýlarý, Nizip Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ile çok sayýda davetliler katýldý. Moral gecesinde bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Hacý Mehmet Fatime Özberk Çocuk Yuvasý tarafýndan düzenlenen böyle bir gecede aranýzda bulunmaktan büyük bir onur duydum dedi. Kaymakam Güner sözlerine þöyle devam etti Burada barýnan çocuklarýn birer gelecek olduðunu unutmamamýz gerekir. Hepimiz sizlerin birer ailesiyiz, elimizden geldiði kadar maddi ve manevi olarak yanýnýzdayýz. Sosyal Hizmetler Ýl Müdürü M. Emin Korkmaz ise yaptýðý konuþmada bakýmýný üstlendiðimiz bu çocuklarýmýz her türlü ihtiyaçlarýný hassasiyetle karþýladýklarýný onlara týpký birer anne ve baba þefkati ile yaklaþtýklarýný söyledi. Gecede söz alan Hacý Mehmet Fatime Özberk Çocuk Yuvasý Müdürü Adem Eroðlu bizlere birer hediye gibi sunulan bu çocuklarýmýzý sevmek ve yanaklarýna birer öpücük kondurmak bizler için tarifi gerçekten imkansýz bir mutluluk olduðunu belirterek, yapýlan moral gecesinde bizleri ve çocuklarýmýzý yalnýz býrakmadýðýnýz için hepinize teþekkür ederim dedi. Moral Gecesinde yuvada barýnan ve eðitim alan çocuklar baþta olmak üzere geceye katýlan davetliler doyasýya eðlendi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...