![]()
Nizip Ticaret Odasý,Nizip Gazeteciler Cemiyeti ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan organize edilen "2.Geleneksel Yetenek Yarýþmasý" görkemli geçti. Nizip ticaret Odasýnýn sponsorluðunda gerçekleþtirlen yarýþma Nizip Ticaret Odasý Osman Sayýn toplantý salonunda gerçekleþtirildi. Coþkulu bir kalabalýk karþýsýnda yapýlan yarýþmada Nizip'te bir ilk yaþandý ve Gaziantep OLAY TV yarýþmayý tüm dünyaya canlý olarak yayýnladý. Yarýþma baþlangýcýnda tüm dünyaya Nizip'ten mesajlar gitti. Canlý yayýnlanan yarýþma programýnda Nizip'te þenlik yaþandý. Birbirinden yetenekli öðrenciler hünerlerini sergilediler. Yarýþmanýn açýlýþ konuþmasýný Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan yaptý. Karayýlan konuþmasýnda geleneksel hale getirilen yetenek yarýþmasýnda sponsor olan Nizip Ticaret Odasýna ve ilçe Milli Eðitim Müdürlüðüne teþekkür etti. Karayýlan konuþmasýnda"bu yýl biraz geç kaldýk, gelecek yýl daha geniþ kapsamlý ve bol ödüllü bir yarýþma yapacaðýz" diyerek gazetecilere, emeði geçenlere teþekkür etti. Yarýþma sonunda jüri üyeleri puanlarý deðerlendirirken günün anýsýna Nizip Gazeteciler Cemiyeti tarafýndan ilçe Kaymakamý hakan Yusuf Güner'e plaketi Veysel Karayýlan, Nizip Ticaret odasý adýna Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt'a NRT Yönetim kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, Ýlçe Milli Eðitim Müdürüne plaketini ise Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyesi Ali kýlýç verdi. Yarýþmanýn birincisi Ruken Yýldýz'a bilgisayar takdimini Kaymakam Hakan Yusuf Güner, ikinci olan fatma Ýnal'a video kamerasýný Ticaret Odasý yönetim kurulu baþkaný Mehmet Özyurt verirken üçüncü olan grup kekemeye dijital fotograf makinasýný Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt verdi. Üçüncü ve sekizinciye kadar dereceye girenlere birer çeyrek altýn verildi. Büyük coþku içinde geçen yarýþmada izleyiciler kahkahalara boðulurken yarýþmanýn üçüncüsü için þimdiden çalýþmalar baþlatýldý.
![]()
YARIÞMA ALTINCISI
![]()
YARIÞMA YEDÝNCÝSÝ
![]()
YARIÞMA SEKÝZÝNCÝSÝ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()