![]()
Nizip’e baðlý Köseler Köyünde geçtiðimiz gün Nizip ve Gaziantep Telekom Müdürlüðü tarafýndan bir ödül töreni düzenlendi. Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþýnýn okunmasýyla baþlayan programýn açýlýþ konuþmasýný Köseler Ýlköðretim Okul Müdürü Mehmet Yaldýz yaptý. Ödül Törenine Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Ercan Karakuþ, Gaziantep Ýl Telekom Baþ Müdürü Muhammet Katmer ve çok sayýda davetliler katýldý. Gaziantep Telekom Baþ Müdürü Muhammet Katmer burada yaptýðý konuþmada baþarý gösteren tüm öðrencilerimizi tebrik ediyor, yaz tatilini iyi geçirmelerini diliyorum dedi. Köseler Ýlköðretim Okulu 6.Sýnýf Öðrencilerinin ödülleri Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner tarafýndan verildi. 7.Sýnýfýn baþarýlý öðrencilerinin ödülleri ise Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Ercan Karakuþ ve 8. Sýnýf baþarýlý öðrenciler ise Gaziantep Telekom Baþ Müdürü Muhammet Katmer tarafýndan ödüllendirildi. Köseler Ýlköðretim Okulunda yapýlan ödül töreninin ardýndan köyde ADSL sisteminin hizmete girmesi için tören yapýldý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...