![]()
Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Aydýn Erbay, görevinden istifa ettiðini açýkladý.
Ravanda Otel'de düzenlediði basýn toplantýsýnda istifasýnýn nedenlerini açýklayan Erbay, hiç kimseye kýrgýnlýðý olmadýðýný ve her zaman Gaziantepspor için çalýþacaðýný söyledi. Ayný zamanda, Gaziantepspor'un sponsoru olan Lescon'un Yönetim Kurulu Baþkaný olan Erbay, "Ben Gaziantepspor'u kullanmak için deðil, Gaziantepspor'a bir þeyler vermek için bu görevi kabul ettim. Stadyumdaki skorboard reklamý için gelmedim. Lescon'un böyle bir reklama ihtiyacý yoktur. Yaptýðýmýz sponsorluk anlaþmasý gereði her
reklamýn Gaziantepspor'a parasýný ödedim. Çeþitli iddialar ortaya atýldý. Olayý farklý mercilere çekmek için bu dedikodular çýkarýldý. Gaziantepspor'u kullanarak, Lescon'u biryere getirmek gibi bir düþüncem yoktu. Lescon'un ve benim böyle bir reklama ihtiyacýmýz yok. Ben Gaziantepliyim ve bu takýma hizmet etmek için yönetime girdim. Ama deneyimlerimi Gaziantepspor'da deðerlendiremediler" diye konuþtu.
Kendisinin Türkiye'de Lescon olarak tanýndýðýný kaydeden Erbay, "Lescon olarak amacýmýz, önümüzdeki 5 yýl içerisinde milli takýmý giydirmektir. Hedefimiz Türkiye'nin yarýsýný giydirmek. Stadyumdaki skorboard reklamý yüzünden çýkan dedikodular ve yönetim içerisinde ekip çalýþmasý ve kurumsallaþma olmayýþýndan dolayý Gaziantepspor'da bir þeyler yapamadýðýmý düþünerek istifa ettim. Hiç kimseye kýrgýnlýðým yoktur" þeklinde konuþtu.
KAYNAK:ÝHA