<div align="justify" Saygý deðer Site üyesi arkadaþlarým!
Özellikle Dini içerikli konular bölümünde, Alýntý yazýlar uzunluðu nedeniyle bazý sýkýntýlara neden olmaktadýr.
Bunlardan [u]birincisi:</u Bilgi vermek yada bilgilerini paylaþmak amacý ile alýntý yapýlan uzun yazýlar hiç bir ilgi görmemektedir.
Bundan mütevellit, ilgi görmeyen bu yazýlarýn boþ yere durmasý forumun konular çöplüðüne dönmesine sebebiyet vermektedir.
Alýntý yapýlan yazýlarýn ilgi görmesi için okunabilirlik oraný olmasý gerekir. Sayfalarca yapýlan bir alýntýyý, hiç bir üye okumadýðý gibi,
alýntý yapanýn kendisi bile okumamadýðý apaçýktýr.
[u]
Ýkincisi:</u Forumun asýl amacý, üyenin kendi üretebildiði kadarý ile, özgür bir ortamda, az veya çok, fikrini söylemesi, fikir üretmesi ve bunlarý diðer üyelerle paylaþmasýdýr. Üyelerimizin kendilerinin bile okuyamayacaðý uzunlukta bir yazýnýn foruma konulmasý pek hoþ bir durum deðildir ve forum amac ve kurallarý dýþýndadýr.
Hayýr ben bu yazýyý çok beðeniyorum. Bunu paylaþmak istiyorum dediðiniz uzun yazýlara, kendi yorumunuzu yaptýktan sonra link verebilirsiniz. Bizi anlamanýz dileðiyle Allaha emanet olunuz.</div