http://www.the-martial-arts.com/images/karete[/IMG] Konunun baþlýðýndan da anlaþýlacaðý gibi, gençliðimize ve ilçemize faydalý olacak bir sosyal kuruluþ kapanýyor.bu iþin ne olduðundan hiç birinizin haberi yoktur belki de vardýr bilmiyorum.Nizipli bir kaç tane insanýn özverisiyle kurulmuþ sadece hizmet amacýyla kar gütmeksizin halka faydalý gençler yetiþtirmek ve onlarý kahve ve park köþeleri gibi yerlerden alý koymak amacýyla açýlmýþtý.ama maalesef ilgisizlikten ve sahipsizlikten dolayý kapanýyor.sayýn yöneticilerimizin her fýrsatta gençlere hizmetlerimiz ve teþviklerimiz olacak demelerine raðmen her hangi bir yardýmda bulunulmadý.
Aslýnda buranýn resmi kurumlardan öyle çok ahým þahým isteði yoktu. Sadece malzemelerin karþýlanmasý ve de imkan doðrultusunda çalýþýlacak bir yerdi. Hocalarýn her hangi bir maddi beklentisi yoktu. 3-5 milyarla hallolacak bir çalýþmaydý.
Neyse ben daha fazla uzatmadan neresi olduðunu söyleyeyim.Nizip tekvando ve karate okulu. Okulu diyorum çünkü orasý öðrenim yeriydi. Yanlýþ hatýrlamýyorsam belediye baþkaný sokak çocuklarýný koruma adýna bir kampanya baþlatmýþtý. Böyle kampanyalara faydasý olmazmýydý sizce böyle bir yerin?
Ben kararý siz arkadaþlara býrakýyorum.inþaallah buradaki büyüklerimiz olayýn üzerinde dururlar ve de duracaklarýný sanýyorum umuyorum..