![]()
23 Nisan Ulusal Eðemenlik ve Çocuk Bayramý 88. Yýl Kutlama Proðramý Ýlçemizde coþkulu geçti.
![]()
Ýlçe Kaymakamý Sayýn Hakan Yusuf GÜNER beraberinde Garnizon Komutaný Sayýn Yüzbaþý Cem ÇERKEZOÐLU ve Belediye Baþkaný Sayýn Hacý Fevzi AKDOÐAN; öðrencilerin, halkýn ve protokolün bayramýný kutlarken.
![]()
Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu öðrencileri öðretmenleri Didem GÖZÜSULU nezaretinde protokole buket sunarken.
![]()
Ali Alkan Ýlköðretim Okulu 5-D sýnýfý öðrencisi Fatma KARABACAK eþliðinde tüm öðrenciler ant okurken.
![]()
Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Sayýn Mahmut KURT'un günün anlam ve önemini belirten konuþmalarý.
![]()
Ýslim Marufoðlu Ýlköðretim Okulu öðrencisi Selen AKSAKAL "23 NÝSAN" adlý þiiri okurken.
![]()
Ýlçe Kaymakamý Sayýn Hakan Yusuf GÜNER tarafýndan 23 Nisan Ulusal Eðemenlik ve Çocuk Bayramý sponsoru Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Sayýn Mehmet ÖZYURT'a plaket verirken.
![]()
Tören Komutaný Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Beden Eðitimi Öðretmeni Ýbrahim Savaþ OFLAZ yönetiminde tören geçiþi.
![]()
Tören Geçiþi Bayrak Selamlanýrken
![]()
Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Ana Sýnýfý öðrencileri; öðretmenleri Kýymet YILMAZ ve Nuran BAYINDIR nezaretinde hazýrladýklarý ront gösterisi.
![]()
23 Nisan Ulusal Eðemenlik ve Çocuk Bayramý münasebetiyle ilköðretim öðrencileri arasý Karakucak Güreþi Final müsabakalarý yapýlarak birinci ve ikinci olan güreþçilere ödülleri verildi.
![]()
Ýmam Hatip Lisesi Beden Eðitimi Öðretmeni Ýhsan ARSLAN yönetiminde hazýrlanan Jimnastik grubu gösterisi.
![]()
Teakwondo Usta Öðreticisi Ali GÖREN yönetiminde hazýrlanan Teakwondo grubu gösterisi.
![]()
Kýz erkek gösteri grubu
![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve ASO bünyesinde Ali Ömer KILIÇ yönetiminde hazýrlanan Halk Oyunlarý gösterisi.
![]()
Final
![]()
Ýlçe Kaymakamý Sayýn Hakan Yusuf GÜNER beraberinde Garnizon Komutaný Sayýn Yüzbaþý Cem ÇERKEZOÐLU,Belediye Baþkaný Sayýn Hacý Fevzi AKDOÐAN ve protokol üyeleri ile birlikte Nizip Hacý Mehmet Fatime Özberk Çocuk Yuvasý'ný ziyaret ettiler.
![]()
Ýlçe Kutlama Komitesi
Devamý Ýçin Týklayýnýz...