bana meýl veya msn eklýyelerek ulasa býlýrsýnýz
bana meýl veya msn eklýyelerek ulasa býlýrsýnýz
BEN MAHMUT sögüt ve sanal alemde 15 yýllýk bý gecmýsým var suan belikesir/erdek
(( POLIS EMEKLÝLERÝ SOSYAL YARDÝMLASMA DINLENME TESÝSNDEYÝM )) AGUSTOS AYI SONUNDA BI RESIM YARISMASI DUZENLEMEK VE EVLI BIR CIFT 7 GECE 8 GUNDUZ oLARAK BELIRLEDIM BU KONUDA KATILIMLAR BASLADIK BU YARISMADA SADECE NIZIPLI HEMSERILERIM OLMASINDA YOGUN ISTEKLIYIM O YUZDEN nizip.com tsk edýyorum yazý yayýnladý için bu konuda bir juri olusdurmak istiyorum ben biliyorumki nizipli hemserilerim resim isinde ustaliklarini sergiliceklerdir.. bu resimde sadece nizip anlatan DOGA MANZARA KOYLER NÝZÝP BÝLÝNDÝK VEYA BÝLÝNMEDÝK YERLERÝ ORTAYA CIKARMAK KENDINE OZ GUVENC GUVENEN TUM HEMSERÝLERÝM BU YARISMAYA DEVET EDIYORUM BU KONUDA JURU (( KADÝR Sögüt )) ve (( nizip.com Admini )) BIRAKIYORUM bunu kabul edersenýz cok sevýnýrým.. kadir bey adminimiz bu isde basaricaz resimler birinci kisi benden 7 gece 8 gunduz tatil benden gunu agustos ayýndan belirledim katilimlar gore bi gun verýcem...
www.radyonizip.net Yonetim
www.erdekdinlenmetesisleri.com
RadyoNizip.net
Nizip Vazgecilmez Ýlcesi
Mahmut Sögüt
Kadir yanýma uðrasýn görüþelim. Güzel bir fotoðraf yarýþmasý hazýrlayabilirz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Kardir Abi Daha Yakin Ben Sehir Disindayim Ama eylulde Nizip Gelicem Orda Sizleride Tanimak Ýsterim
Ama Yarisma Juri SÝzlerYapa Bilirsiniz AMA Bu YArisma COk GUzel OLcagina Inanýmýyom
Nizipli OLmakkadar Paylasimda Cok Degerlidir..
SÝmdiden COk Tesekurler
RadyoNizip.net
Nizip Vazgecilmez Ýlcesi
Mahmut Sögüt