Nizip lisesinin adýný geri almasý konusuna bende katýlýyorum. Geçmiþine sahib olmayanýn geleceði olmaz derler.
Nizip lisesinin adýný geri almasý konusuna bende katýlýyorum. Geçmiþine sahib olmayanýn geleceði olmaz derler.
bende nizip lisesi 95 mezunuyum kredili sistemin ilk maðduru veya mezunu adým ahmet ceyhan sýnýflar karýþýk olduðu için belli bi sýnýfýmýz yoktu arkadaþlardan haber bekliyorum ayrýca onur ada katýlýyorum nizip lisesi bir tarihtir ve tarihimize sahip çýkalým
slm ahmet bende senini gibi kredi sistem mezunlarýndaným HÜSEYÝN KÖSE özürlü olan bastonlu ama ben seni hatýrlayamadým
selam 95 liler ben BEKÝR POLAT kolay deðil 14 yýl geçmiþ aradan. kim bilir nerelerdesin. Çok güzel günlerdi o günler düþününce geçmiþi hep öyle kalmasýný isterdim.
arkadaþlara selamlar ben alaaddin , ben de 95 mezunuyum , gerçekten güzel günlerdi. mustafa hoca, ömer hoca, mehmet kýlýç, þenay akça ve daha birçok öðretmen...emeklerini unutamayýz..
merhaba arkadaþlar bende 95 mezunuyum kredili sistem maðduruyuz ama bir taraftan da her derse ayrý ayrý sýnýflarda ve arkadaþlarla giriyorduk güzelde oluyordu ama
mehmet
meraba ben ilk gün girdim buraya ve cok sevindim niziplilerin burada olmasina ben filiz eroglu 95 mezunuyum bana yazin benimle ayni sinifta okuyanlar lütfen eski arkadaslarimi bulmak istiyorum ben su anda almanyadayim isimlerden aklimda kalanlar sizlerinde icinden tanidiklariniz vardir mustafa akpek mustafa kilinc müslüm ömer islim süzer emine koyuncu emine daha bircok isim bekliyorum haberlerinizi
ben yeni üye oldum ama daha bana mesaj gelmedi etkinlik yapmam icin ne zaman gelir veya yeniden bir üye girisimimi yapim
Forum: Tarihi Nizip Lisesi
Konu Baþlýðý: 94-95 mezunlarý haberlerinizi bekliyorum.
Mesajýn Sahibi: filiz 78
Mesaj Ýçeriði:Kategori Sorumlularý: ibrahim, esera79, Kasým Böler, Ramazan Tarhan, Orhan Çelik, nizipli_mehmetben yeni üye oldum ama daha bana mesaj gelmedi etkinlik yapmam icin ne zaman gelir veya yeniden bir üye girisimimi yapim
faruk hurma adlý üye bildirdi.
Bildiri Sebebi:bn faruk hurma sos. 94 mezunuyum
hangi bölümde idiniz acaba
mehmet
Kredili sistem kurbanlarýndaným
mustafa kaplan merhaba