Halk Eðitim Merkezi Tarafýndan Hazýrlanan Gece Görülmeye Deðerdi

Nizip Belediye Nikah Ve Konferans Salonunda geçtiðimiz gece saat 20:00’de baþlayan Halk Gecesi davetliler tarafýndan ilgiyle izlendi. Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu tarafýndan hazýrlanan Halk Gecesine Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Devlet Hastanesi Baþhekimi Doktor Bekir Paksoy ve çok sayýda davetliler katýldý. Saygý duruþu ve okunan Ýstiklal Marþý’nýn ardýndan Halk Eðitim Müdürü Suna Sertpolat, açýlýþ konuþmasý yaptý. Slayt gösterisi ile baþlayan gecede, Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt’a katkýlarýndan dolayý plaket verildi. Gecede Türk Halk Müziði korosunun seslendirdiði türküler yer alýrken Yöresel Þairlerimizden, Ahmet Þahin ve Seyit Ahmet Uzun tarafýndan birer þiir dinletisi sunuldu. Tekvando gösterisi, Defile ve son olarak Halk Oyunlarý geceye katýlan davetliler tarafýndan büyük beðeni aldý.