Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Eeee burasý Nizip. Niziplinin öfkeside büyük olur, sevdasýda. Adam, hýrsýzlardan, nasýl canýna tak etmiþki bu yazýyý yazma gereði görmüþ. Sanada helal olsun sevgili Orhan kardeþim, gözünden hiç bir þey kaçmýyor. Sabah sabah beni güldürdün allahta seni güldürsün. Paylaþýmýn için teþekkürler...
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Bu resim tam bir Ülkemden manzaralar yarýþmasýna aday ve çok da reyting alýr. Orhan iyi yakalamýþsýn. Seviyorum bu ülkeyi arkadaþ...![]()
ben bir haftada iki musluk takarsam. Musluðu söken borudan kýrar alýrsa. Bu yazýyý yazanýn pek suçu yok.
SIKINTI YARATMA...!
Belediye mezarlýða ayda yüzlerce musluk takýyor.
Benim aile mezarlýðýmýn ortasýndaki zeytin aðacýný çekmiþ götürmüþler. Hemde benim yatacaðým yere![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bence mezarlýða yeni bir sistem getirilmeli bütün giriþ çýkýþlarý kapatmak, girerken girenlerin kimliðini almak, mobese kameralarý takmak,duvarlarý yükseltmek vs vs ne dersiniz biraz abarttým deðil mi?![]()
Bence ne kadar önlem ve tedbir alsanýz boþ . Kasalarý söküp açan hýrsýzlar, senin güvenlik kamerandanmý týrsacaklar. Bir kere Mezarda yatanlara saygý gösterecekler, sonrada onun ailesi mezar için bir þeyler yapmýþsa her mezarda bulunmasý gereken aðaç, mezar taþý, mermer lahitler, çiçekler vs. onlarý koruyup saygý gösterecek. bir gün kendisininde öleceðini buraya gelip yatacaðýný, ayný þeylerin kendisinede yapýlacaðýný hatýrlamalý ve ona göre hareket etmeli. Yoksa belediye, her mezarýn baþýna adam mý dikmesi lazým....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Hýrsýzlýk yapaný bulup çaldýðý yere gömeceksin.
Benim de bir sefer teravihte ayakkabýmý çalmýþlardý...![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Espiri yaptýk yaw
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Konuyu daðýtanýn ölü suyu kýzsýn diycem ama,neyse...Hehehehehe
Ben kimim..?
alanýn ölü suyu kýzsýn yazýsýný okuduðumda anlamadým anneme sordum öldük gülmekten orhan abi paylaþýmýnýz için tþk ler