http://tinypic.com/player.php?v=2wrq2a0&s=3
Bu sabah iþe geldiðimde ilk iþim maillere bakmak oldu.Öyle çok gereksiz mailler gelmiþki.Hemen hepsini silmeye baþladým.Teker teker azaldýðýnda en yakýn arkadasýmdan gelen bir mail dikkatimi çekti.ILIMLI ÝSLAMIN BÝR SONRASI bu mu?Baþlýklý bir mail kimbilir yine ne sacmalamýslardýr diye merak ettim baktým.Sabah sabah birini böyle bir maille karsýlamak yada selamlamak nasýl normal olabilir ki.Burada sadece dikkatimi çeken þey.Bilinçsizce bir takým olaylara yaklasmak ve yorumlamak.Ülkenin terör,iþsizlþk ve kuraklýk gibi daha büyük önemi varken.Türban,laiklik ve dinimizi tartýsmaya baþladýk.Neden hala baþklarýnýn oynadýðý oyunlara alet oluyoruz.Neden kendimize gelemiyoruz hala.Videonun en ilginç açýklamasý ise; bu çirkin olayýn Komsu ülke SURÝYE'de yaþandýðýdýr.Eeee ne demiþler her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.Sen ne bakýosun Ýran'a,Suriye'ye,Irak'a.BÝz önce kendimize bakmayalýyýz.Ülkemize daha çok nasýl faydalý olabiliriz diye düþünmemiz gerekirken.Aptalca oyunlar oynuyoruz.Böyle bir polemikler ise git gide komediye dönüyor.
(video ekledim fakat ekte olabilir.Bilmýyorum çünkü video eklemeyi.Ýzlemenizde fayda var bence.Bir siteye upload ettim urlsini aldým ve ekledim ama olmaya bilir.)