Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasýnýn Açýlýþý Bugün Yapýldý
16 yaþ altý grubu Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasýnýn açýlýþý bugün saat 16:00’da yapýldý. Nizip Kapalý Spor Salonunda yapýlan, Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu tarafýndan organize edilen Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasý Açýlýþýna Gaziantep Millet Vekili Mehmet Sarý, Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Emniyet Müdürü Abdülkadir Durmuþ, Türkiye Çim Hokeyi Federasyon Baþkaný Barbaros Tuzcuoðlu, Gaziantep Ýl Gençlik ve Spor Müdürü Nuri Öcal, Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, ilçemizde yapýlan organize sponsor olarak katkýda bulunan Hayýr Sever Ýþ Adamý Bilal Çeker, Ýþ Adamý Kenan Uygur ve çevre illerden gelen çok sayýda davetliler katýldý. 16 yaþ altý gurubu Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasý açýlýþý Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý ile baþladý. Açýlýþ sonrasý Geçtiðimiz aylarda Bolu Ýlinde yapýlan Bayanlar Salon Hokeyi Federasyon müsabakalarýnda Ýlçemize ikincilik kazandýran Bayan ve Erkek takýmýna Ýþadamý Bilal Çeker tarafýndan birer yarým altýn verildi. Türkiye Çim Hokeyi Federasyon Baþkaný Barbaros Tuzcuoðlu ise Ýlçemizde Çim Hokeyine desteklerinden dolayý Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Hayýr Sever Ýþadamý Bilal Çeker ve Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar’a birer plaket sundu. Kaymakam Güner ise Çim Hokeyi Federasyon Baþkaný Barbaros Tuzcuoðlu’na Zeugma figürlü bir plaket takdim etti. Tören Sonrasýnda Nizip Halk Eðitim Merkezi Halk Oyunlarý Ekibi tarafýndan gösteri düzenlendi.
![]()
![]()
![]()
![]()