sayýn nizipliler ilçemizde hergün biraz daha yeniliklerle karþýlaþmaktayýz .bereket sofrasý ev yemekleri de yüzümüzü en çok da midemizi sevndirecek bir geliþme çünkü burada ev hanýmlarý biraraya gelerek geleneksel lezzetlerimizden olan baþta güzelim yuvalama olmak üzere mantý içli köfte ve her türlü ev yemeðini sipariþ üzerine yapýyorlar misafirlerine de sunuyorlar.misafirlerine diyorum çünkü gerçektende sanki bir arkadaþýnýza yada akrabanýza gitiðinizde nasýl samimi bir karþýlama varsa burada da ayný samimiyeti görebilirsiniz öte yandan bu hanýmlar amatörce bu iþe baþladýklarý için kullanýlan malzeme ve hijyen konusunda da týpký evlerine yapar gibi güvenli yapýyorlar ben gittim misafirleri oldum evimede yapýlmýþ mantý içli köfte ve yuvalamdanda aldým evde kendim piþirip çocuklarýma ikram ettim .çok da beðenildi .burayý bilenler zaten biliyor da bunu tüm nizipli hemþerilerimizle paylaþmak istedim.ünleri antepe kadar duyulmuþ bayaðý sipariþ alýyorlarmýþ .ddamak zevkine düþkün ama yapmaya ne zamaný nede sabrý olmayan herkese tavsiye ediyorum özellikle tembel hanýmlara vede bekar beylere þiddetle tavsiye ediyorum
Telefon0342 5171277