canýmýz kimlere emanet acaba?
Geçen yýl bu zaman babama yoðun bakýma yatýrdýk doktorun yanlýþ teþhisi yüzünden.Keza bu yýl yani cuma günü babamý g.antep'e kaldýrdýk.babam parkinson (erken bunama) son 1,5 yýldýr yataða baðýmlý.geçen yýl aðýr bir rahatsýzlýk geçirdi iki tane doktora götürdük fayda vermedi en son ALLAH ondan razý olsun özel bir hastanedeki doktor doðru teþhisi koyup 6 ay aralýkla yoðun bakýma yatýrdýk.Yanlýþ teþhis yüzünden bu hale geldi.bu yýl vucüdünda yatak yarasý çýktý yine doktora götürdük.Ýlk doktor ilacý yazdý fayda etmedi bi daha götürdük yine yazdý yine fayda etmedi.Devlet hastanesine götürdük oranýn verdiði ilaçlarda fayda etmedi tabii bu arada ufacýk olan yara mesaneden kuyruk sokumuna kadar büyüdü.Vel hasýlý kiram cuma günü antep'e kaldýrdýk.Ve doktorun ifadesi '' bu ilaçlarý kim yazdý'' ben yazmadým canýmýzý emanet ettiðimiz doktor yazdý(bu arada burada genelleme yapýyorum görevlerini yapanlarý tenzih ediyorum).Diyeceðim þu bir hastalýk sizin alanýnýza girmiyorsa veyahut sizin yapabileceðiniz bir þey ise neden açýkça bu benim alanýma girmiyor veyahut þuraya götürün deme cesaretini göstermiyorlar...
NOT:FORMU ÝÞÝM YÜZÜNDEN ONLÝNE TAKÝP EDEMEYÝCEÐÝ ÞÝMDÝDEN SÖYLÜYORUM.