Bir Toplumun bel kemiðidir Kültür Sosyal yapýnýn En Önemli unsurudur
Eyer Gördülerimizi Törelerimizi Bizi Biz Yapan Deðerleri Geleceðe taþýmak istiyorsak
kültürümüze Sahip cýkacaz monoton bir toplum olduðumuzda cevremizde ne olup bittiðini zaman içerisinde görmemeye balýca
ve bizi biz yapan komsuluk vatandaslýk ardaslýk Deðerlerimizi Yitirmye baslýcaz zaten bize karsý olan kuvetlerin istediði þeyde bu zaten bizi bizden ayýrmak
ve ondan Sonra topa tüfeðe gerek kalmadan Zaten kendimiz vereceðiz belki bu görüslerime karsý Cýkan Elistiren olacak lütfen beni elestirmeden önce Bir cevremize bakalým nereye Gidiyoruz .
Eskiden Düðünler olurdu .....insanlar bir araya gelir yemekler yerlerdi eðlenirlerdi Halaylar Cekerlerdi siz bana yine var Diceksiniz .
ama bir Cevrenize bakýn ne kadar kalmýs bu Gelenekler çaðdaþ Bir Toplum olmak Son model arabalara binmek alafýranga Tuvaletde Deðilde klozette ihtiyac görmek ..Þalvar yerine Takým Elbise Giymek
ve ya mini eteke kot pantolon en renklisinden ruj deðil ....Sakýn yanlýs ansýlmasýn bunlara karsý deðilim sadece caðdaþ bir toplum olmak bunlarla olmaz Demeye Calýsyorum ..
.Öyle Bir hale gelmisizki cevremizde genclerimiz cürüyor.Bizi geleceðe taþýcak o genclikm yok oluyo Eskide lise öðrencileri üniveristelerde kavgalarý izlerken bunlar neden kavga ediyolar derlerdi
Þimdi liselerin durumuna bakýn ...Çok Söylenecek þey var ...Vaktim oldukca Yazmaya devam Edicem