Ýkinci resim güzel çýkmýþ. Paylaþtýðýn için teþekkürler.
En üstteki resimleri biraz daha küçültmelisin, ben bile tamamýný yükleyemedim týkandý makina
Edited by - admin on 19.09.2006 09:42:27 AM
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sevgili kurt özledik seni teþekkürler
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Beðendiðinize sevindim. Devamý da var. Ýkinci paylaþýmým Nizip'de kullanýlan eski ev eþyalarý üzerine olacak. Þu an elimde bir kaç bakýr tencere, parlak sürahi, dualý su tasý, çirtikli sahan, sefer satýlý var.Ama sorun dijital makinamýn kablosu yok. Çektiðim resimleri atamýyorum bilgisayara. Admin abi olmazsa resimleriçekip makinayý sana getireyim.
bireysel emekli, sadece üye...
cok kiþiye fýstýgýn agacýný anlatmakta zorluk cekiyordum bu fotolar iyi oldu memet abii eline saglik saol
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
getir kardeþ hallederiz![]()
0342 5171254
sen yorulma senin yerine de atarýz
files/pictures/8/48/20060922212016_2655_1.JPG[/img]
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Harika resimler kurt kardeþ sen süper ötesisin yeni resimlerini bekliyoruz....
Gelecek, dün kabloyu ýsmarladým, yarýna elimde olur inþallah. Özellikle þu mutfak eþyalarýný beðeneceðinizden eminim.
Fýstýk dalýnda bir kuþ yuvasý...
![]()
Roma Mezarlarý: Romalýlar ölümden sonraki hayata inandýlarý için mezarlarý ev þeklindedir. Ölüleri bu odalara yerleþtirdikten sonra gözlerinin üzerine birer altýn para koyarlarmýþ. Bu parakendilerini gidecekleri yere götürecek olan gemiciye verilmek üzere konulurmuþ. (Tabi bu gemicinin, ölümden sonraki hayatta var olduðu sanýlýyormuþ.)
![]()
SEVGÝLÝ DOST BÝZDEN SONRAMI ÇIKTI BU MOZÝKLER HASTA OLUYORUM ABÝ. SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ben geçen pazar çektim abi, olabilir.
fatih abi bu mozaik suyun üst kýsmýndaki yeni kazý alanýnda geçen yýl bulundu ve hala orada üstü kapalý olarak korunuyor, bazen açýlýyor. Nizip.com resimler bölümünde ilginç resimler arasýnda
0342 5171254