Nizip Meslek Yüksek Okulu’ndaöðretim görevlileri baþka okula gidiyor. Gaziantep Üniversitesi Rektörü Erhan Ekinci’nin “Gaziantep Üniversitesinin geleceði Niziptir”dedikten sonra 2008 yýlýnda Nizip’e fakülte sözü vermiþti. Þimdi Nizip Meslek Yüksek Okulu’nda görev yapan öðretim görevlilerinin bir kýsmý Kilis Yedi Aralýk Üniversitesine Yrd.Doç.olarak gidiyorlar. Nizip’e fakülte beklediðimiz bir sýrada mevcut öðretim üyelerinin Kilis’e gitmesi “Nizip Meslek Yüksek Okulu boþalýyor mu?”sorusunu akla getiriyor. Öðretim görevlisi ve müdür yardýmcýsý Hakan Çetinkaya, Taner Akaçlý, Ýbrahim Ekþi ve Bülent Özkan’ýn Kilis Yedi Aralýk Üniversitesinde Yrd.Doç.olarak görece gideceði bilgisi elde edilirken, ikinci dönemde derslerin boþ geçmesi endiþesini doðuruyor. Giden öðretim görevlilerinin yerine yenilerinin hemen gelip gelmeyeceði merak ediliyor. Fakülte kaygýsýndan sonra öðretim görevlisi gelmemesi sýkýntýsýný yaþamak istemeyen Nizipliler bu konuda Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Erhan Ekinci’den yardým bekliyor.
![]()