Arkadaþlar Bir Hayatta Siz Kurtarmak Istermisiniz.öyleyse Hemen Gelip Baðiþta Bulunun.nizip Devlet Hastanesinde Organ Baðiþi Iþlemleri Yapiliyor.lütfen Bu Konuda Duyarli Olalim.
Arkadaþlar Bir Hayatta Siz Kurtarmak Istermisiniz.öyleyse Hemen Gelip Baðiþta Bulunun.nizip Devlet Hastanesinde Organ Baðiþi Iþlemleri Yapiliyor.lütfen Bu Konuda Duyarli Olalim.
Herkes baðýþ yapabiliyormu?
Yaþlý genç farkedermi?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bende buradan bütün duyarlý üyelere seslenmek istiyorum bugün baþkasýna lazým olan yarýn kendimize ya da bir yakýnýmýza lazým olabilir can kurtarmak ve mutlu yarýnlar için baðýþ yapalým lütfen....
18 yaþýný doldurmuþ kronik hastalýðý olmayan herkes organ baðýþýnda bulunabilir.bunun için yapýlmasý gereken tek þey bir form doldurup imzalamak daha sonra size verilen baðýþ kartýný yanýnýzda taþýmak.eðer baðýþtan vazgeçerseniz kartý kýrýp attýðýnýz taktirde vazgeçmiþ oluyorsunuz.baðýþý yapan kiþi vefatý durumunda da ailesi baðýþ yapmazsa kesinlikle organ nakli yapýlmýyor.lütfen bir kez daha düþünün ve organ baðýþýna destek olalým.
BÝRGÜN ORGAN BEKLEYENDE BÝZ OLABÝLÝRÝZ.DESTELKRENÝZÝ BEKLÝYORUZ....
Böyle faydalý bir çalýþmaya öncelik etmek için sizlere biraz daha görev düþüyor sanýyorum. Mesela organ baðýþý için mesela yüksek okulla irtibat kurup gönüllü gençlerin esnaflarý ve kurumlarý dolaþmasýný saðlayabilirsiniz.
acil ünitesinin duvarlarýna uyarýcý levhalar koymakda faydalý olacaktýr.
Bu zaman içerisinde alimlerimizde halký bilinçlendirmeli, hatta hutbelerde sýk sýk dile getirilmeli diye düþünüyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Benim Zaten AiLeme Vasiyetimdir Ben ÖLünce OrganLarýmý BagýþLamaLarý SöyLedim KendiLerine.....
Herkezin BagýþLamasý Gerek AsLýnda Bir Can öLüp Gider ama Diyer Yandan Bir haYat KurtarabiLirsiniz.. ArkadaþLar....