Geleceðimizin teminatý olan çocuklarýmýzýn eðitim yolculuklarýnda gösterdiði azim ve gayret her türlü takdirin üzerindedir 2024-2025 eðitim-öðretim yýlýnýn sona ermesiyle birlikte karne heyecaný yaþayan tüm öðrencilerimizi, onlarý sabýr ve özveriyle destekleyen öðretmenlerimizi ve velilerimizi yürekten kutluyorum. Eðitim yalnýzca akademik baþarýyla sýnýrlý deðildir. Bilgi kadar ahlaki deðerlerin, sosyal becerilerin ve özgüvenin geliþtiði bu süreçte her öðrencimizin kendi potansiyeline ulaþma yolunda attýðý her adým kýymetlidir. Karneler sadece notlarý deðil; çabayý, disiplini ve geliþimi de temsil eder. Bu vesileyle öðrencilerimizin tatili verimli ve dinlendirici geçirmelerini, kitaplarla dostluklarýný sürdürmelerini ve ilgi alanlarýný keþfedecekleri keyifli zamanlar geçirmelerini temenni ediyorum. Nizip Ticaret Odasý olarak eðitim ve gençliðe yatýrým yapmayý sürdürecek, geleceðin üretken, bilinçli bireylerinin yanýnda olmaya devam edeceðiz. Tüm öðrencilerimize güzel bir yaz tatili diliyorum.