çocuklarýmýzýn baþarýlarý, geleceðe olan umutlarýmýzý daha da güçlendiriyor 2024-2025 eðitim öðretim yýlýný baþarýyla tamamlayan tüm öðrencilerimizi gönülden kutluyorum. Bir yýl boyunca sabýrla, emekle ve gayretle çalýþarak karne alma heyecaný yaþayan yavrularýmýzý tebrik ediyor; onlarýn yanýnda olan deðerli öðretmenlerimize ve velilerimize teþekkür ediyorum. Her bir öðrencimizin gösterdiði gayret, bizleri geleceðe dair umutlandýrmakta ve toplumsal geliþimimize katký saðlamaktadýr. Karnelerdeki rakamlar, yalnýzca akademik birer deðerlendirme deðil, ayný zamanda özverinin ve çabanýn birer yansýmasýdýr. Bu nedenle her çaba deðerlidir ve her öðrenci bizim için kýymetlidir. Eðitim sadece okul sýralarýnda deðil, hayatýn her anýnda devam eden bir süreçtir. Bu anlayýþla, öðrencilerimizin yaz tatilinde dinlenmelerini, sosyalleþmelerini ve kendilerini geliþtirecek etkinliklerle zaman geçirmelerini diliyorum. Baþarýlarýnýn daim olmasý dileðiyle, tüm öðrencilerimize saðlýk, huzur ve mutluluk dolu bir tatil diliyorum.