![]()
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'nin (TOBB) 81. Genel Kurul Toplantýsý, TOBB Baþkaný Sayýn Rifat Hisarcýklýoðlu'nun baþkanlýðýnda, Ticaret Bakaný Sayýn ömer Bolat'ýn katýlýmýyla Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji üniversitesi (TOBB ETü) Yerleþkesi'nde gerçekleþtirildi.Genel kurula Nizip Ticaret Odasý (NTO) adýna; Yönetim Kurulu Baþkaný ve TOBB Genel Kurul Delegesi Mehmet özyurt, Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Meclis üyesi ve TOBB Delegesi Þerif Daðlý, Genel Sekreter Dilek Süzer, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaya, Ýbrahim özkaya, Selahattin Marangoz, Derde Taþ ve Kenan özdemir katýlým saðladý.Genel Kurul'da, reel sektörün ihtiyaçlarý, KOBÝ'lerin desteklenmesi, dýþ ticaret süreçleri ve sanayide dijitalleþme gibi birçok konu masaya yatýrýldý.NTO heyeti, ilçemizin ve üyelerimizin taleplerini güçlü þekilde dile getirerek, Nizip'in ekonomik vizyonunu ulusal düzeyde temsil etti.Nizip Ticaret Odasý, bölgesel kalkýnma hedefleri doðrultusunda üyelerinin sesi olmaya devam edecektir.