Gaziantep Valisi Kemal çeber ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardýmcýsý Dr. çetin Ali Dönmez baþkanlýðýnda, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüðü ev sahipliðinde gerçekleþtirilen Sanayi ve Teknoloji Ýþbirliði Kurulu (SANTEK) Toplantýsý'na, Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt da katýlým saðladý.Toplantýda; Ar-Ge ve tasarým merkezlerinin güçlendirilmesi, inovasyon kapasitesinin artýrýlmasý, sanayi altyapýsýnýn geliþtirilmesi ve 6 Þubat depremleri sonrasý ilan edilen sanayi alanlarýnýn mevcut durumu ele alýndý.Katýlýmcýlar arasýnda Gaziantep'te faaliyet gösteren sanayi ve ticaret odalarýnýn baþkanlarý, OSB temsilcileri ve kurum yöneticileri de yer aldý. Toplantýda, kamu ve özel sektör iþ birliðiyle bölgesel kalkýnma politikalarýnýn daha etkin þekilde hayata geçirilmesi yönünde görüþ alýþveriþinde bulunuldu.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, toplantý sonrasýnda yaptýðý deðerlendirmede, Bölge ekonomisinin sürdürülebilir kalkýnmasý için sanayi yatýrýmlarý kadar Ar-Ge, tasarým ve teknolojiye dayalý üretimin de önceliklendirilmesi gerekiyor. Bu doðrultuda kamu-özel sektör uyumu ile daha güçlü bir üretim altyapýsý kurmak hepimizin ortak sorumluluðudur, ifadelerini kullandý.Gaziantep'in üretim, teknoloji ve sanayi üssü olma vizyonu doðrultusunda atýlan bu adýmda, Nizip Ticaret Odasý olarak aktif rol oynamaya devam edeceðiz.