![]()
Nizip Bilim ve Sanat Merkezi tarafýndan, merhum öðretmen Mehmet Karahan anýsýna düzenlenen Matematik ve Zeka Oyunlarý Bilgi Yarýþmasýnýn finali ve ödül töreni, 29 Nisan 2025 Pazartesi günü Nizip Ticaret Odasý ev sahipliðinde gerçekleþtirildi.Etkinliðe; öðretmenler, okul yöneticileri, öðrenciler ve veliler yoðun katýlým saðladý. Yarýþmada finale kalan öðrenciler arasýnda büyük bir rekabet yaþanýrken, çocuklarýn analitik düþünme becerileri ve takým ruhu izleyenlerden takdir topladý.Yarýþma Sonuçlarý:1. Müslüm Erdoðan Ýlkokulu2. Bilal Saide Marufoðlu Ýlkokulu3. Hatice Seyit çeker Ýlkokuluödüller:– 1.'ye Bisiklet– 2.'ye Zeka Oyunu Seti– 3.'ye çocuk Klasikleri Kitap SetiTüm yarýþmacý öðrencilere ve okul temsilcilerine ayrýca plaket takdim edildi.Etkinlikte, merhum öðretmen Mehmet Karahan'ýn oðluna da aný plaketi sunularak, ailesine ve eðitim camiasýna duyulan vefa bir kez daha gösterildi.Nizip Ticaret Odasý olarak, gençlerin akademik ve zihinsel geliþimlerine katký saðlayan tüm eðitim projelerini desteklemeye devam edeceðiz.