Nizipli Sporcu Fatma Zehra Çetin, Türkiye Þampiyonasýnda Büyük Baþarý Elde Etti!Bartýn'da düzenlenen Okullar Arasý Gençler Türkiye Þampiyonasý'nda Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi adýna yarýþan sporcumuz Fatma Zehra Çetin, büyük bir baþarýya imza atarak Türkiye üçüncüsü oldu.Baþarýyla ilgili açýklama yapan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Cem Kayar, Fatma Zehra Çetin'i tebrik ederek þu ifadeleri kullandý:"Sporcumuz Fatma Zehra Çetin'in Türkiye üçüncüsü olmasý bizleri gururlandýrdý. Azmi, disiplini ve çalýþkanlýðýyla gençlerimize ilham kaynaðý olan sporcumuzun baþarýsý, Nizip'te spora verilen önemin bir göstergesidir. Kendisine ve emeði geçen antrenörlerimize teþekkür ediyorum. Ýnþallah bundan sonraki þampiyonalarda daha büyük dereceler elde edeceðiz."Fatma Zehra Çetin'in kazandýðý derece, Nizip'te sporun geliþimine katký saðlarken, ilçedeki genç sporcular için de önemli bir motivasyon kaynaðý oldu. Sporcumuzun baþarýlarýyla adýndan söz ettirmeye devam etmesi bekleniyor.![]()