![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO), Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü organizesinde düzenlenen 2024-2025 Ortaokullar Arasý Bilgi Yarýþmalarý'na sponsor olarak destek verirken, etkinliðe ev sahipliði yaparak eðitim camiasýna katký sunmaya devam ediyor. NTO Osman Sayýn Konferans Salonu'nda baþlayan yarýþmalar, öðrencilerin akademik bilgi seviyelerini ölçmelerine, kendilerini ifade etme becerilerini geliþtirmelerine ve rekabet ortamýnda özgüven kazanmalarýna olanak saðlýyor.Yarýþmanýn açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, bilgi yarýþmalarýnýn eðitim hayatýndaki önemine dikkat çekerek, NTO'nun eðitime olan desteðinin süreceðini belirtti. özyurt, düzenlenen bilgi yarýþmasýnýn öðrencilerin bilgiye ulaþma ve kendilerini geliþtirme motivasyonlarýný artýracaðýný ifade ederek, etkinliðin eðitim camiasýna saðlayacaðý katkýnýn önemine vurgu yaptý.Yarýþmaya Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Genel Sekreteri Dilek Süzer, çeþitli ortaokul müdürleri ve öðretmenler katýlým saðladý.Bilgi yarýþmasýna katýlan tüm öðrencilere okuma alýþkanlýðýný teþvik etmek amacýyla kitap takdim edildi. öðrencilerin akademik geliþimine destek sunan etkinlik kapsamýnda, yarýþmaya katýlan okullarýn bilgi seviyeleri ölçülerek baþarýlarý ödüllendirildi.Yarýþmalarýn A Grubu kategorisinde Akçakent Asiye Oral Aykanat Ortaokulu 90 puan ile birinciliði elde ederken, Aþaðýçardak Ortaokulu ikinci, Mustafa Nevzat Tuncel Ortaokulu üçüncü, Kumla Ortaokulu ise dördüncü sýrada yer aldý.Nizip Ticaret Odasý, bölgedeki eðitim faaliyetlerini destekleme misyonu doðrultusunda, öðrencilerin akademik geliþimlerine katký sunmaya ve eðitim projelerine destek vermeye devam edecektir. Ortaokullar Arasý Bilgi Yarýþmalarý belirlenen program çerçevesinde devam edecek olup, dereceye giren okullar ödüllendirilecektir.