Nizip Ýlçe Millî Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, beraberindeki þube müdürleri ile birlikte Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi'ni ziyaret ederek devam eden kurslarý yerinde inceledi. Ziyaret sýrasýnda kursiyerlerle bir araya gelen heyet, verilen eðitimlerle ilgili bilgi alýrken, kursiyerlerin öneri ve taleplerini de dinledi.Nizip Ýlçe Millî Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, yaptýðý açýklamada, Halk Eðitim Merkezi'nin, toplumun her kesimine eðitim hizmeti sunarak bireylerin bilgi ve becerilerini geliþtirmelerine olanak saðladýðýný belirtti. Gündeþ, "Halk Eðitim Merkezimiz, sadece bireysel geliþimi deðil, ayný zamanda toplumsal kalkýnmayý da destekleyen önemli bir eðitim yuvasý. Burada verilen kurslarýn vatandaþlarýmýzýn meslek edinmelerine, sanatsal ve kültürel alanlarda kendilerini geliþtirmelerine büyük katký sunduðunu görüyoruz. Tüm kursiyerlerimize baþarýlar diliyor, emeði geçen tüm eðitmenlerimize teþekkür ediyorum" dedi.Merkez Müdürü Cem Kayar'dan Teþekkür MesajýNizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Cem Kayar ise ziyaretin kendileri için büyük bir motivasyon kaynaðý olduðunu ifade ederek, "Merkezimizde açýlan kurslarla vatandaþlarýmýzýn ihtiyaçlarýna cevap vermeye çalýþýyoruz. Ýlçe Millî Eðitim Müdürümüz ve þube müdürlerimizin ziyaretleri, hem kursiyerlerimize hem de eðitmenlerimize büyük bir moral oldu. Desteklerinden dolayý kendilerine teþekkür ediyorum" dedi.Kurslar Geniþ Yelpazede Devam EdiyorNizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi, mesleki beceri, sanat, spor, dil ve kiþisel geliþim gibi geniþ bir yelpazede kurslar sunarak her yaþtan vatandaþýn katýlýmýna olanak saðlýyor. Ziyaret sýrasýnda el sanatlarý, dikiþ-nakýþ, ahþap boyama, yabancý dil ve biliþim teknolojileri kurslarýna katýlan kursiyerler, edindikleri becerilerle hayatlarýna yeni bir yön verdiklerini dile getirdiler.Bu anlamlý ziyaret, Nizip'te eðitimin her alanda desteklendiðini bir kez daha gözler önüne serdi. Ýlçe Millî Eðitim Müdürlüðü'nün bu tür çalýþmalara verdiði önem, halk eðitim kurslarýnýn daha fazla vatandaþla buluþmasýna katký saðlamaya devam ediyor.![]()