Adalet ve Kalkýnma Partisi (AK Parti) Nizip Kadýn Kollarý 7. Olaðan Kongresi, geniþ katýlýmla Nizip Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleþtirildi. Kongreye, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Fatih Muhaddis Fedaioðlu, AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Yakup Karakuþ, AK Parti Karkamýþ Ýlçe Baþkaný Hacý Ayvaz Çiçek ile il ve ilçe teþkilatlarý yoðun katýlým saðladý.Kongrede, AK Parti Nizip Kadýn Kollarý Baþkanlýðý görevini yürüten Bedriye Gül Ýmamoðullarý, bayraðý Ecz. Rabia Günbay'a devretti. Ýmamoðullarý, yaptýðý veda konuþmasýnda, görev süresi boyunca kadýnlarýn siyasette daha fazla yer almasý için önemli çalýþmalar yürüttüklerini belirterek, yeni baþkan Rabia Günbay'a baþarýlar diledi.AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Yakup Karakuþ, kongrede yaptýðý konuþmada teþkilatlarýn gücüne vurgu yaparak, "Kadýnlarýmýz, partimizin en güçlü yapý taþlarýndan biridir. Bugüne kadar emek veren Bedriye Gül Ýmamoðullarý'na teþekkür ediyor, görevi devralan Rabia Günbay'a baþarýlar diliyorum. Kadýnlarýmýzýn siyasette daha etkin olmasý için her zaman destek olacaðýz" dedi.Göreve yeni baþlayan AK Parti Nizip Kadýn Kollarý Baþkaný Ecz. Rabia Günbay ise konuþmasýnda, "Bu kutlu görevi devralmanýn gururunu yaþýyorum. Kadýnlarýmýzýn toplumsal ve siyasi alanda daha güçlü olmasý için var gücümüzle çalýþacaðýz. Partimizin hedefleri doðrultusunda Nizip'te kadýnlarýmýzla birlikte önemli projelere imza atacaðýz. Bize güvenen herkese teþekkür ediyorum" ifadelerini kullandý.Kongre, birlik ve beraberlik mesajlarýnýn verildiði, coþkulu ve samimi bir atmosferde sona erdi. Yeni yönetimin, kadýnlarýn siyasi ve sosyal hayatta daha etkin yer almasý için çalýþmalarýný kararlýlýkla sürdüreceði ifade edildi.![]()