Gaziantep'te düzenlenen Gazioyunlarý Karate Þampiyonasý'nda Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitimi Merkezi Spor Kulübü sporcularý önemli dereceler elde ederek ilçeye gurur yaþattý. Zorlu mücadelelere sahne olan þampiyonada kulüp sporcularý gösterdikleri üstün performansla dikkat çekti.Turnuvada; Kaan Aðca ikinci, Utku Doðan ikinci, Mevlüt Ýnce ikinci, Hira Bozfýrat ise üçüncü olarak büyük bir baþarýya imza attý.Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitimi Merkezi Müdürü Cem Kayar, turnuvada dereceye giren sporcularý ve emeði geçen antrenörleri tebrik ederek þu açýklamalarda bulundu:"Sporcularýmýzýn elde ettiði bu baþarýlar bizleri son derece gururlandýrdý. Karate branþýnda ilçemizi en iyi þekilde temsil eden Kaan Aðca, Utku Doðan, Mevlüt Ýnce ve Hira Bozfýrat'ý yürekten kutluyorum. Ayrýca, sporcularýmýzýn geliþiminde büyük emeði olan antrenörümüz Murat Ertik'i tebrik ediyorum. Nizip'te spora ve gençlerimize olan desteðimizi sürdüreceðiz. Bu baþarýlarýn devamýný diliyorum."Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitimi Merkezi Spor Kulübü, sporun farklý branþlarýnda gençleri desteklemeye ve yeteneklerini geliþtirmeye devam ediyor.![]()